Projekt time

Idag ska jag sätta mig o fixa med en del av allt som ska göras:-) Typ skissa på hemsida osv..... loga o hemsidans design fixar pappa:-)
Bild på min lilla Fia:-)


Under uppbyggnad

Som jag skrev förut så är ju just nu hundcoachningen på uppbyggnad. Just nu håller vi på med hemsidan, facebook sidan, lägger upp kostnads förslag osv osv... Det är en hel del som ska göras innan man kan köra i gång ordentligt, så inofficelt har jag startat:) Vill även tala om att alla hundar/hundägare får vara anonyma(om man inte går med på att jag får lägga upp bild) och så klart kanske jag berättar att ja idag hade jag möte med en ny hund som jag ska hjälpa osv.. men inge specifika detaljer.. sen så om man själv vet att man träffat mig, haft möte osv och ser att jag skriver om det så är det ju en annan sak.. det viktigaste är ju att folk inte ska behöva se att jag skrivit tex idag träffa jag stina och hennes hund måns och idag tränade vi passiv träning osv osv för då vet ju alla vem det är jag talar om... nej sekretess och att hundägaren inte behöver känna att jag hänge ut någon är viktig. Däremot kommer jag ju tala om som jag skrev innan att ja idag hade jag två möten, en hundpromenad osv.. och skulle jag sen få godkännade från hundägaren att lägga upp bild så ja då är det ju en annan sak. Hunden och ägarens behov, säkerthet, intrigitet osv kommer i första hand. 
 
En sak jag vill påpeka om igen är att vad problemet än är så är det bara att höra av sig...
det kan vara att man ksa skaffa hund och undrar hur man ska få den att inte kissa inne
till att man kanske hör av sig för att hunden inte funkar med andra hundar osv....
Inga problem är för små och inga frågor för dumma! 
Jag finns för dig och din hund:) 

Blogg

Bloggen kommer starta upp ordentligt när jag kommit igång:-) Här kommer jag skriva om tex tips o råd eller kanske lite om vad jag tycker om olika saker. Ser så fram emot detta:-)

Hundcoachning!

Just nu håller vi på att starta upp Stråets hundcoachning! 

Vi är till för hundar oc hundägare med alla slags olika problem och frågor. Vi är en hjälpande hand i hundvärlden och inga frågor är för dumma, inga problem för små, vi vill hjälpa alla!

Behöver du råd eller har en fråga hör av dig. Vi försöker svarea på allt vi bara kan.
Behöver du hjälp med din hund av olika anledningar hör av dig.

Alla första besök är gratis, all kontakt man gör via mejl, telefon osv är gratis.
Det är först när man börjar att lägga upp att man kanske behöver 
tex ett möte där man går igenom problem/frågor man har 
eller att man kanske behöver att hundcoachen hjälper en med koppel träning.

Men behöver du kanske bara ett tips eller har en fråga så kostar det ej! 
Utan det är bara att höra av er. 

Hundcoachningen är inte till för att tjäna en massa pengar utan för att hjälpa hundar och deras hundägare med frågor, problem och komma med tips och råd. Att få hjälp med en liten sak ska inte kosta massa, att få hjälp med att kanske koppel träna sin hund ska inte heller behöva kosta en förmögenhet. Viktigaste är att du och din hund får leva ett bra liv tillsammans. 

Att vi sen tar ut priser på saker är ju för att det vi gör tar ju upp tid och det kostar ju att leva 
och bo. Men jag vill poängtera ännu en gång att viktigaste är att hjälpa!

 

RSS 2.0