Vart är samhället på väg?

Det är helt sjukt att det fortfarande inte är olagligt med djursex. I dag är det förbjudet att utsätta djur för sexuella övergrepp som innebär att djuret lider, men hur vet man att djuret lider då? nej hur sjukt är det inte att man seriöst får ha sex med ett djur så länge det inte lider. Människor är det ju samma sak med kan man ju säga, men där är det skillnad för en person kan uttrykligen säga nej(även om det tyvärr finns de som blir våldtagna) men ett djur kan inte säga något. Visst djur har inte samma känslor som vi människor har, men även de kan må psykiskt dåligt och hur sjukt är det inte att ha sex med en varelse som inte kan göra motstånd/säga nej.

Hittade två artiklar om detta:

förbjud mot sex sågas
och
http://www.expressen.se/kronikorer/lotta-groning/lotta-groning-jurister-sagar-den-nya-lagen-mot-djursex/

Nej jag hoppas så innerligt att detta får ett stopp och att lagen blir ordentligt.

Lite om mig...

Stråets hundcoachning är till för dig och din hund när ni behöver en hjälpande hand. Vårat mål är att hjälpa alla hundar att få leva ett bra hundliv med sin matte/husse. Det är viktigt att hunden och dess ägare får det bra. Vi hjälper till med allt vi kan och hinner. Behöver du bara kanske ställa en enkel fråga så gör det eller behöver du och din hund kanske handledning med något som tex skällande mot andra hundar så hör av er. Inga problem är för små och inga frågor är för dumma, vi finns här för er. Under handledning av Tony och med en massa erfarenhet kommer Zandra Welander (utbildning pågår) att vara stråets hundcoach. Där kommer NI att kunna ta kontakt via facebook, mail och telefon. Ni kommer även kunna följa arbetet på bloggen där det även kommer komma diskussioner, råd och tips.
Mer info om mig kommer här:

Jag heter zandra Welander. Då jag var 12 år bodde vi nere i spanien och jobbade med hemlösa hundar. Jag fick mata, städa, gå ut med hundarna och ta mycket ansvar. När jag skulle börja gymnasiet så ville jag först bli journalist, en del av mig vill fortfarande det, men sen kände jag att jag ville jobba med att hjälpa, så jag valde barn och fritid. När vi sen öppnade hunddagiset då gick jag mitt sista år, så insåg jag att det kanske är djur jag vill jobba med. Nu har jag varit på hunddagiset i 3 år och sett så otroligt mycket och stött på så mycket olika hundar och sätt osv... och så har jag ju min egen lilla hund Fia. Allt detta har gjort att jag vill ge hundar och dess hundägare en chans att få ett bra liv och jag vill så gärna dela med mig av allt jag vet och kan. Kanske utbildar jag mig till vetrinär men för tillfället så¨står jag här nu redo för er att vara er hundcoach. Jag håller på med utbildningar och får hjälp av pappa som är utbildad(har dock inte tiden) vilket gör att jag på bästa sätt kan hjälpa er, för det inte jag kan eller vet så har jag pappa till hjälp. Det viktigaset för mig är att få hjälpa och jag tror att med bara den viljan och envisheten och erfarenheten jag har så kommer jag kunna hjälpa er mycket.

Prislista

Hundhjälp?

Hundvärlden kan vara som en djungel och allt man vill är
att få ett bra liv med sin vän. men ibland kan det vara svårt och ibland stöttar
man på problem.

Behöver du Hundhjälp!
Behöver du råd, tips, hjälp med dina älskade vän så hör av dig.
Inga problem är för små för vi vill hjälpa dig o din hund:-)
Det kan vara allt från att du vill veta mer om att
skaffa valp till att du behöver hjälp med din hund som
tex kanske skäller på andra hundar.

Att arbeta med hundar o att hjälpa hundar är något jag brinner för.
Vill att alla ska få en fantastisk upplevelelse med sin hund.

Hör av dig till [email protected]
eller kika in på bloggen http://straetshundcoachning.blogg.se/

finns även på facebook https://www.facebook.com/StraetsHundcoaching

Mvh Zandra

Finns här för att hjälpa till i hundvärlden:)
RSS 2.0